Goocheltrucs met kaarten

Met kaarten kunnen heel veel goocheltrucs gedaan worden. Het is dan ook niet voor niks dat als je een goochelshow ziet er bijna altijd vele kaarttrucs inzitten. Veel goochelaars specialiseren zich dan ook in het goochelen met kaarten. Naast dat veel goochelaars zich in kaarten specialiseren is het ook een goede basis voor de beginnende goochelaar.

Hoe te beginnen met goochelen

Voordat jij goocheltrucs met kaarten kan gaan uitvoeren zul je eerst basishandelingen uit het goochelen moeten leren. Deze handelingen zijn speciaal gemaakt voor goochelen met kaarten. Denk hierbij aan hoe je het beste de kaarten kunt vasthouden, vanuit welke greep je de kaarten het beste kunt overpakken, hoe kun je vals schudden zonder dat het opvalt, hoe kun je laten lijken dat een kaart in het spel verdwijnt terwijl jij ten alle tijden weet waar de kaart zit en ga zo maar door. Als je al deze handelingen beheerst dan heb je in potentie duizenden kaarttrucs die jij kunt opvoeren.

Er zijn ook kaarttrucs waarbij je (bijna) geen handelingen nodig hebt en die iedereen na 10 minuutjes oefenen uit kan voeren. Ook deze trucs kunnen erg leuk zijn om uit te voeren en kan het publiek heel positief ontvangen. Het is namelijk niet altijd zo dat hoe moeilijker de truc voor de goochelaar hoe leuker het effect is.

Als jij goocheltrucs met kaarten wilt leren kun je dit het beste doen bij goochelaar in een handomdraai. Dit is een site die van totale beginners, gevorderde goochelaars maakt. Je kunt op deze site vele trucs leren (een stuk of 50) van verschillende niveau’s. Zo staan er trucs op die je bijna meteen kunt uitvoeren maar ook trucs waar je eerst wat beter voor moet kunnen goochelen. Een gevorderde goochelaar kan er dus ook terecht om nieuwe trucs toe te passen. Ook kun je alle basishandelingen leren op deze site, op deze site heb je alles bij elkaar en uitleg van hoge kwaliteit.

Klik hier en ga naar goochelaar in een handomdraai om vandaag nog te beginnen met je eerste goocheltrucs met kaarten te leren!