Goocheltrucs leren

Vaak als je een goede goochelaar aan het werk ziet wil je weten hoe hij het nu precies deed. En je wilt het niet alleen weten je wilt het zelf ook kunnen. Je wilt zijn goocheltrucs leren. Goochelen bestaat voornamelijk uit handige handelingen die bijna niet te zien zijn voor het ongetrainde oog van het publiek. Denk hierbij aan handelingen als 2 kaarten tegelijk oppakken en deze precies op elkaar houden zodat het lijkt alsof de goochelaar maar 1 kaart vast heeft, of een valse schud methode.

Als jij goocheltrucs wilt leren zal je deze handelingen dus eerst eigen moeten maken. En vervolgens kun je vele trucs gaan leren waarbij je deze handelingen nodig hebt. Maar goed als beginnend goochelaar weet je natuurlijk niet welke handelingen je precies leren moet en hoe dit het beste te doen.

Daarom hebben wij een handige link voor je, op deze webpagina kun je leren goochelen van A tot Z. Je kunt goocheltrucs leren voor beginners en trucs leren voor gevorderde. Daarnaast kun je alle handelingen leren die je nodig hebt als goochelaar. Alles wordt heel duidelijk uitgelegd door mate van filmpjes met commentaar.

Als je deze goochelcursus doorlopen hebt, dan heb je alle kennis die een goochelaar nodig heeft. Daarnaast heb je meteen een groot aanbod aan trucs die je uit kunt voeren. Deze site werkt een stuk handiger dan sites als YouTube, waar de kwaliteit vaak laag is, dingen worden verkeerd uitgelegd of de maker van de video’s hebben de goocheltrucs zelf niet goed onder controle. Op goochelaar in een handomdraai heb je daarnaast alles bij elkaar staan wat je nodig hebt. Zo heb je overzicht en ben je effectief bezig met de tijd die je aan goochelen besteed.

Als jij dus serieus aan de slag wilt met goocheltrucs leren dan doe je dat op goochelaar in een handomdraai.